Getuigenissen

Uw lichaamswerk is fantastisch. Ik dacht eerst altijd maar dat ik zwak was. Dat er iets mis was met mij omdat ik precies de enige was met zo’n zwak lichaam. Ik had altijd maar hoofdpijn en last van mijn nek. Ook mijn rug liet het afweten. Dankzij jou besef ik dat het mijn geest was die me iets duidelijk wilde maken. Maar omdat ik niet luisterde, deed mijn lichaam een poging. Als ik nu voel dat mijn maag bijeen trekt, dan stel ik snel grenzen. Anders weet ik dat het fout afloopt. Mijn leven is zoveel fijner nu ik ook aan mezelf denk. Bedankt Sander.

Anja

Kwetsbaarheid ervaar ik nu als een grote troef. Het heeft me alert gemaakt voor vele dingen maar vooral tussen de link binnen- en buitenkant. Het nodigt echt uit tot delen en in relatie brengen van de ander zijn kwetsbaarheid. Ik vind het zo verademend dat ik nu gewoon kan toegeven dat het even niet gaat. Ik accepteer nu ook de hulp de ik aangeboden krijg. Ik vraag zelf voor de hulp die ik nodig heb. Ik kan nu veel meer genieten van het leven.

Liesbet

Ik wou leren omgaan met moeilijke situaties en mensen die ‘energie vreten’. Daarom ben ik naar Sander gekomen. We hebben uiteindelijk ook voort gebouwd naar zelfvertrouwen, wat een goede zaak is. Dankzij Sander heb ik tools aangeleerd die voor mij relatief makkelijk toepasbaar zijn. Ik heb veel zaken 1 op 1 kunnen gebruiken in echte situaties. Voor mij was het heel belangrijk dat het concreet was. Ik ben nu beter gewapend tegen situaties die mij op termijn frustraties zouden opleveren.

Pepijn

WAUW, wat ben ik dankbaar dat ik op jouw pad heb mogen meelopen. Een hobbelig pad zoals dat van iedereen. Ik wou altijd maar goed doen. En dat maakte het alleen maar moeilijker. Ook mijn perfectie was het probleem. Het is zoveel fijner nu dat mensen mijn grenzen respecteren. Alles lijkt veel makkelijker te gaan.

Liv

Ik apprecieer jouw inbreng, jouw eerlijkheid, jouw kritische noot en het delen van kwetsbaarheid. Ik ben graag in je aanwezigheid en voel me veilig en aanvaard bij jou.

Elke

Testimonial geven?

Wil jij ook je ervaring met mij kwijt? Dat kan! Gebruik simpelweg onderstaand formulier.

Verplicht

Wat vind je van SaBog?